ZAMUBRINYES AMB PERNIL
Hola, família!
Avui una recepta que vam compartir per Nadal com idea d’entrant, però realment serveix per tot l’any: zamburinyes amb pernil!
Sabem que això ben bé no són les zamburinyes, però és el nom genèric pel qual tothom les coneix 😬
🐟 INGREDIENTS
(per 6 zamburinyes; doblar quantitats per fer-ne més)
– 1/2 ceba i 1/2 all
– 80 gr de pernil
– Pebre vermell dolç
– Vi blanc
– Llimona
– Julivert fresc
– Pa ratllat
– Oli d’oliva
– Una mica de farina
🍴PAS A PAS
– Preparem el sofregit amb la ceba i l’all.
– Quan estigui fet, afegim una mica de farina i ho cuinem dos minuts fins que quedi ben homogeni.
– Afegim el vi i deixem evaporar l’alcohol. Quan estigui, li posem el pebre vermell dolç i cuinem un minut més, barrejant.
– Afegim el pernil quan el foc ja estigui apagat, i barregem tot junt.
– Posem les zamburinyes en una safata de forn, i els hi afegim sal gruixuda i una mica de suc de llimona.
– Per sobre, afegim el sofregit de pernil i una mica de pa ratllat.
– Posem al forn, a 180°, durant uns 7-9 minuts i decorem amb una mica de julivert.
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari