Tacos de lluç

TACOS DE LLUÇ

Hola, família!

Avui us portem una altra recepta ideal per l’estiu: tacos de lluç!

És una idea que vam treure d’un viatge al Carib que vam fer fa un temps, així que ens l’hem inventat sempre. A vegades afegim suc de llimona, a vegades maionesa… Depèn del dia. Això sí, sempre triomfa amb petits i grans! I ens sembla una manera molt original de preparar el lluç!

Us deixem la recepta “base”:

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 p)

– 4 supremes de lluç

– 4 tortitas de blat de moro

–  ½ alvocat

– Brots verds

– AOVE

– Comí en pols

– Pebre picant en pols

– All en pols

– El suc d’una llimona

🍴PAS A PAS

  1. El primer pas és marinar el lluç. En un bol posem oli, totes les espècies, el suc de la llimona i barregem bé. En una bossa “zip” o en tupper, posem les supremes de lluç sense pell i tirem la barreja. Deixem marinar dues hores mínim. 
  2. A la reixa del forn col·loquem les tortitas penjant pel mig perquè es torrin una mica amb la forma de taco.
  3. Tallem el lluç a daus i muntem els tacos: primer brots verds i si voleu alguna salsa, l’alvocat i el lluç. Es pot afegir ceba, tomàquet, qualsevol cosa que us agradi!

Que aprofiti!

🦑