TACOS DE LLUÇ
Hola, família!
Avui us portem una altra recepta ideal per l’estiu: tacos de lluç!
És una idea que vam treure d’un viatge al Carib que vam fer fa un temps, així que ens l’hem inventat sempre. A vegades afegim suc de llimona, a vegades maionesa… Depèn del dia. Això sí, sempre triomfa amb petits i grans! I ens sembla una manera molt original de preparar el lluç!
Us deixem la recepta “base”:
🐟 INGREDIENTS
(per a 2 p)
– 4 supremes de lluç
– 4 tortitas de blat de moro
– ½ alvocat
– Brots verds
– AOVE
– Comí en pols
– Pebre picant en pols
– All en pols
– El suc d’una llimona
🍴PAS A PAS
- El primer pas és marinar el lluç. En un bol posem oli, totes les espècies, el suc de la llimona i barregem bé. En una bossa “zip” o en tupper, posem les supremes de lluç sense pell i tirem la barreja. Deixem marinar dues hores mínim.
- A la reixa del forn col·loquem les tortitas penjant pel mig perquè es torrin una mica amb la forma de taco.
- Tallem el lluç a daus i muntem els tacos: primer brots verds i si voleu alguna salsa, l’alvocat i el lluç. Es pot afegir ceba, tomàquet, qualsevol cosa que us agradi!
Que aprofiti!
🦑
Deixeu un comentari