Spaghetti Nero amb cua de gamba vermella

Hola, família! Avui recepta per triomfar 😜 Espaguetis de tinta de sípia amb gambes 🦐

Ingredients:

– Espaguetis de tinta (ens els podeu demanar que ja ens han arribat!)

– Cua de gamba (aquesta és la congelada de La Peixatera)

– Ceba

– All

– Nata líquida (Pot ser d’avena)

🍽 Pas a pas:

– Bullim els espaguetis segons les instruccions del mateix paquet.

– Saltegem les gambes tres minuts a foc alt. *Opcional: afegir una mica d’all i julivert. ** Opcional 2: afegir bitxo.

Per fer la salsa:

– Saltegem la ceba en una paella fins que quedi daurada.

– Afegim una cullerada de sopa d’aigua de la pasta, 200ml de nata líquida i un sobre de tinta.

– Deixem cuinar durant tres minuts, i li afegim les gambes i la pasta.

– Barregem tot junt, i a gaudir!!