Spaghetti Nero amb cua de gamba vermella
Hola, família! Avui recepta per triomfar 😜 Espaguetis de tinta de sípia amb gambes 🦐
Ingredients:
– Espaguetis de tinta (ens els podeu demanar que ja ens han arribat!)
– Cua de gamba (aquesta és la congelada de La Peixatera)
– Ceba
– All
– Nata líquida (Pot ser d’avena)
🍽 Pas a pas:
– Bullim els espaguetis segons les instruccions del mateix paquet.
– Saltegem les gambes tres minuts a foc alt. *Opcional: afegir una mica d’all i julivert. ** Opcional 2: afegir bitxo.
Per fer la salsa:
– Saltegem la ceba en una paella fins que quedi daurada.
– Afegim una cullerada de sopa d’aigua de la pasta, 200ml de nata líquida i un sobre de tinta.
– Deixem cuinar durant tres minuts, i li afegim les gambes i la pasta.
– Barregem tot junt, i a gaudir!!
Deixeu un comentari