Salmon Teriyaki

SALMÓ TERIYAKI

Hola, família!

Avui us compartim la nostra versió del salmó teriyaki! Un altra “versió Peixatera” 🤩🚀 

Es prepara en un moment, i queda boníssim!

Spoiler: l’altre dia (sense saber-ho) el vam preparar per a un dinar on a dues persones no els agradava gens la salsa de soja, i els hi va ENCANTAR!!! Ens ho van dir més tard, quan ja havien deixat els plats nets jeje! 

🐟 INGREDIENTS

(per dues persones, aprox. Nosaltres fem moooolta salsa perquè ens agrada banyar-hi el salmó literalment, però podeu adaptar mesures)

– 75 ml de soja

– 55 ml suc de taronja

– 2/3 cullerades d’aigua

– 2 cullerades de mel

– 2 alls

– 1 cullerada de gingebre

– 1 culleradeta de pebre

– mitja llimona

– mitja cullerada de farina

– 2 supremes de salmó

🍴PAS A PAS

– Barregem en un bol tots els ingredients: la soja, el suc de taronja, l’aigua, la mel, el gingebre i els alls tallats molt petits, el suc de mitja llimona, mitja cullerada de farina i mitja de pebre.

– Col·loquem el salmó en una safata de forn i hi afegim la salsa per sobre.

– Cuinem durant 10-15′, depenent de la cocció que us agradi, a 180º.

A gaudir!