SALMÓ TERIYAKI
Hola, família!
Avui us compartim la nostra versió del salmó teriyaki! Un altra “versió Peixatera” 🤩🚀
Es prepara en un moment, i queda boníssim!
Spoiler: l’altre dia (sense saber-ho) el vam preparar per a un dinar on a dues persones no els agradava gens la salsa de soja, i els hi va ENCANTAR!!! Ens ho van dir més tard, quan ja havien deixat els plats nets jeje!
🐟 INGREDIENTS
(per dues persones, aprox. Nosaltres fem moooolta salsa perquè ens agrada banyar-hi el salmó literalment, però podeu adaptar mesures)
– 75 ml de soja
– 55 ml suc de taronja
– 2/3 cullerades d’aigua
– 2 cullerades de mel
– 2 alls
– 1 cullerada de gingebre
– 1 culleradeta de pebre
– mitja llimona
– mitja cullerada de farina
– 2 supremes de salmó
🍴PAS A PAS
– Barregem en un bol tots els ingredients: la soja, el suc de taronja, l’aigua, la mel, el gingebre i els alls tallats molt petits, el suc de mitja llimona, mitja cullerada de farina i mitja de pebre.
– Col·loquem el salmó en una safata de forn i hi afegim la salsa per sobre.
– Cuinem durant 10-15′, depenent de la cocció que us agradi, a 180º.
A gaudir!
Deixeu un comentari