SALMÓ AMB CEBA

Avui us portem una recepta molt fàcil i que sempre triomfa! Salmó al forn amb ceba caramel·litzada 

A nosaltres el salmó al forn ens agrada moltíssim per sopar! Intentem preparar-lo de formes diferents per anar variant i descobrint receptes. Les que surten bé us les anirem deixant aquí, i si teniu alguna que vulgueu compartir, sempre són benvingudes!! 

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 persones)

– 2 supremes de salmó

– 3 cebes mitjanes/grans de figueres

– sèsam

– oli d’oliva

🍴PAS A PAS

  1. Posem la ceba tallada a la juliana en una paella i deixem sofregir durant 30-45′ a foc baix. Aneu barrejant perquè no es cremi. El temps és relatiu, retireu-la en el punt que a vosaltres més us agradi.
  2. Quan veieu que queda poc per la ceba, poseu les supremes de salmó al forn amb una mica d’oli.
  3. Emplatem tot junt, decorem amb una mica de sèsam, i llestos!

A gaudir!

🦑