QUICHE DE SALMÓ I PORROS
Hola, família! 🌞 Més receptes per l’estiu! Quiche de salmó amb porros i espinacs 🥬
🐟 Ingredients:
– Pasta brisa
– 2 porros grans
– 100 gr d’espinacs frescos
– 400gr de salmó (dues safates de tàrtar. Nosaltres vam posar-hi una i mitja i creiem que vam fer curt)
– 150ml de llet (es pot utilitzar vegetal)
– 100ml de nata líquida (es pot utilitzar vegetal)
– 3 ous grans
– Sal
– Pebre
– Nou moscada
– Oli
🍴 Pas a pas:
- Tallem els porros a rodanxes finetes i els saltegem a la paella fins que quedin daurats.
- Afegim els espinacs i ho cuinem tot junt durant 3 minuts. Quan estigui fet, afegim el salmó i ho barregem bé.
- Preparem la pasta brisa, i batem tres ous. Pintem la pasta amb els ous batuts, i els reservem.
- Afegim dins la pasta la barreja de salmó, espinacs i porros, i la repartim bé per tota la superfície.
- Afegim els ous, la nata i la llet, acompanyat de nou moscada, sal i pebre.
- Amb el forn precalentat a 180º, la deixem coure durant 30’ aproximadament. Podeu fer servir el truc de l’escuradanets per anar veient si ja està feta.
- Deixeu-la enfredar, i a gaudir! 🤩
Deixeu un comentari