QUICHE DE SALMÓ I PORROS

Hola, família! 🌞 Més receptes per l’estiu! Quiche de salmó amb porros i espinacs 🥬

🐟 Ingredients:

– Pasta brisa

– 2 porros grans

– 100 gr d’espinacs frescos

– 400gr de salmó (dues safates de tàrtar. Nosaltres vam posar-hi una i mitja i creiem que vam fer curt)

– 150ml de llet (es pot utilitzar vegetal)

– 100ml de nata líquida (es pot utilitzar vegetal)

– 3 ous grans

– Sal

– Pebre

– Nou moscada

– Oli

🍴 Pas a pas:

  1. Tallem els porros a rodanxes finetes i els saltegem a la paella fins que quedin daurats.
  2. Afegim els espinacs i ho cuinem tot junt durant 3 minuts. Quan estigui fet, afegim el salmó i ho barregem bé.
  3. Preparem la pasta brisa, i batem tres ous. Pintem la pasta amb els ous batuts, i els reservem.
  4. Afegim dins la pasta la barreja de salmó, espinacs i porros, i la repartim bé per tota la superfície.
  5. Afegim els ous, la nata i la llet, acompanyat de nou moscada, sal i pebre.
  6. Amb el forn precalentat a 180º, la deixem coure durant 30’ aproximadament. Podeu fer servir el truc de l’escuradanets per anar veient si ja està feta.
  7. Deixeu-la enfredar, i a gaudir! 🤩