PASTÍS DE SALMÓ, ESPINACS I FORMATGE

Hola, família! Aquesta és una de les receptes que vam preparar per Nadal, i se’ns va quedar sense compartir! Pastís de salmó amb espinacs i formatge feta!

Aquesta pasta de full amb salmó és una opció saludable i fàcil que pot ser un entrant perfecte aquest estiu! No és gens pesada i que agrada a tothom!

🐟 INGREDIENTS

(per a 4 persones)

– 1 rectangle de pasta de full

– 1 llom de salmó a daus

– 1 manat d’espinacs

– 1 formatge feta

– Sal i oli d’oliva

– Pinyons

– 1 ou

🍴PAS A PAS

– Tallem el llom de salmó a daus en cas de tenir-lo sencer. Recordeu que ens el podeu demanar com vosaltres vulgueu; a daus també!

– Cuinem els espinacs amb una mica d’oli durant 5 minuts, i afegim els pinyons.

– Obrim la pasta de full i separem un rectangle per a poder posar-lo de decoració, al que li fem talls de forma discontínua.

– Posem el salmó de base (hi podeu afegir una mica de sèsam!), el feta tallat a daus a sobre, i els espinacs.

– Tanquem la pasta de full i col·loquem la part decorativa a sobre. Ho pintem amb l’ou batut.

– Ho posem al forn, preescalfat a 180º, durant 30-35′. Nosaltres ho tapem amb paper de plata perquè no es cremi molt la part de sobre i llestos!

A gaudir!