PASTÍS DE SALMÓ, ESPINACS I FORMATGE
Hola, família! Aquesta és una de les receptes que vam preparar per Nadal, i se’ns va quedar sense compartir! Pastís de salmó amb espinacs i formatge feta!
Aquesta pasta de full amb salmó és una opció saludable i fàcil que pot ser un entrant perfecte aquest estiu! No és gens pesada i que agrada a tothom!
🐟 INGREDIENTS
(per a 4 persones)
– 1 rectangle de pasta de full
– 1 llom de salmó a daus
– 1 manat d’espinacs
– 1 formatge feta
– Sal i oli d’oliva
– Pinyons
– 1 ou
🍴PAS A PAS
– Tallem el llom de salmó a daus en cas de tenir-lo sencer. Recordeu que ens el podeu demanar com vosaltres vulgueu; a daus també!
– Cuinem els espinacs amb una mica d’oli durant 5 minuts, i afegim els pinyons.
– Obrim la pasta de full i separem un rectangle per a poder posar-lo de decoració, al que li fem talls de forma discontínua.
– Posem el salmó de base (hi podeu afegir una mica de sèsam!), el feta tallat a daus a sobre, i els espinacs.
– Tanquem la pasta de full i col·loquem la part decorativa a sobre. Ho pintem amb l’ou batut.
– Ho posem al forn, preescalfat a 180º, durant 30-35′. Nosaltres ho tapem amb paper de plata perquè no es cremi molt la part de sobre i llestos!
A gaudir!
Deixeu un comentari