CALAMARS A LA ROMANA
Hola, família!
Avui recepta ràpida però BRUTAL!!!! Calamars a la romana estil mediterrani 😂😬
Només necessitareu 3 ingredients: calamars a rodanxes, farina i cervesa 👀
El pas a pas és ben senzill: heu de barrejar farina amb cervesa, a poc a poc, fins a obtenir una mescla totalment homogènia i més aviat espessa, com es veu al vídeo. Suquem els calamars, i a fregir!
El resultat és espectacular, de veritat!!! Triomfareu segur 🥰
Dos consells:
– Els calamars han d’estar molt secs abans d’untar-los amb la barreja de farina i cervesa. Si estan una mica humits, la barreja es separarà a l’entrar en contacte amb l’oli.
– No tingueu por amb què la barreja quedi molt espessa. Feu una primera prova, fregiu un calamar i observeu si es desprèn. Si veieu que sí, afegiu més farina i espesseu-la una mica més 😬
A gaudir!
Deixeu un comentari