CANELONS DE BACALLÀ ARREBOSSATS

Hola, família!
Avui una recepta ideal per sorprendre: canelons de bacallà arrebossats! 🐟

Ingredients:
⁃ 1 kg bacalla esqueixat ben trinxat i sec
– 1kg de bacallà esqueixat, trinxat i sec.
– 4 cebes
– Mantega
– Farina
– Llet
– Nou moscada
– Làmines de canelons
– Ou
– Pa ratllat

Pas a pas:
– Escalfar en una cassola oli i mantega. Sofregim i potxem les 4 cebes.
– Afegir el bacallà i amb una forquilla anar xafant i remenant.
– Afegir 10 cullerades de farina aprox. i continuar xafant i remenant sense parar.
– Incorporar la llet a poc a poc, fins que quedi una massa fina. Afegim una mica de nou moscada. Quan la massa es desenganxa de la cullera, ja la podem treure del foc.
– Embolicar la massa amb les làmines de canelons.
– Arrebossem els canelons amb ou i pa ratllat i congelar.
– Quan els vulguem menjar, els retirem una estona abans del congelador i els fregim a foc mig.

Nosaltres ho recomanem amb mayonesa picant 🚀