SALMÓ AMB CEBA
Avui us portem una recepta molt fàcil i que sempre triomfa! Salmó al forn amb ceba caramel·litzada
A nosaltres el salmó al forn ens agrada moltíssim per sopar! Intentem preparar-lo de formes diferents per anar variant i descobrint receptes. Les que surten bé us les anirem deixant aquí, i si teniu alguna que vulgueu compartir, sempre són benvingudes!!
🐟 INGREDIENTS
(per a 2 persones)
– 2 supremes de salmó
– 3 cebes mitjanes/grans de figueres
– sèsam
– oli d’oliva
🍴PAS A PAS
- Posem la ceba tallada a la juliana en una paella i deixem sofregir durant 30-45′ a foc baix. Aneu barrejant perquè no es cremi. El temps és relatiu, retireu-la en el punt que a vosaltres més us agradi.
- Quan veieu que queda poc per la ceba, poseu les supremes de salmó al forn amb una mica d’oli.
- Emplatem tot junt, decorem amb una mica de sèsam, i llestos!
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari