ENTREPÀ DE CALAMARS A L’ANDALUSA AMB ALLIOLI DE LIMA

Hola, família! 

Avui una recepta “versió Peixatera”: entrepà de calamars! 

Abans de començar hem de dir que a casa ens encanten els entrepans vegetals, i un dia ens va passar pel cap canviar el pit de pollastre, o la tonyina, per calamars. No serà l’entrepà més glamurós del món, però a nosaltres ens va al·lucinar el resultat. 

Per adequar-ho bé, vam fer la maionesa amb una mica de llima. Bru-tal! 

Ingredients (per 3-4 entrepans)

  • 1 calamar gros 
  • Enciam
  • Tomàquet
  • 2 ous 
  • Oli 
  • Llima 
  • Pa
  • Farina

Pas a pas: 

  • Preparem la maionesa amb el suc de mitja llima. Torrem el pa i untem les dues llesques. 
  • Arrebossem els calamars amb ou i farina/pa ratllat (a gustos!), i els fregim a foc mig. 
  • Col·loquem una mica d’enciam, tomàquet i uns calamars dins l’entrepà, i llestos! 

A gaudir! 

🦑