ENTREPÀ DE CALAMARS A L’ANDALUSA AMB ALLIOLI DE LIMA
Hola, família!
Avui una recepta “versió Peixatera”: entrepà de calamars!
Abans de començar hem de dir que a casa ens encanten els entrepans vegetals, i un dia ens va passar pel cap canviar el pit de pollastre, o la tonyina, per calamars. No serà l’entrepà més glamurós del món, però a nosaltres ens va al·lucinar el resultat.
Per adequar-ho bé, vam fer la maionesa amb una mica de llima. Bru-tal!
Ingredients (per 3-4 entrepans)
- 1 calamar gros
- Enciam
- Tomàquet
- 2 ous
- Oli
- Llima
- Pa
- Farina
Pas a pas:
- Preparem la maionesa amb el suc de mitja llima. Torrem el pa i untem les dues llesques.
- Arrebossem els calamars amb ou i farina/pa ratllat (a gustos!), i els fregim a foc mig.
- Col·loquem una mica d’enciam, tomàquet i uns calamars dins l’entrepà, i llestos!
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari