CEVICHE DE SALMÓ I ALVOCAT

Bona nit!!

Avui us portem una de les nostres receptes preferides: ceviche de salmó i alvocat! A casa som molt fans d’aquest plat típic peruà, i l’altre dia ens vam topar amb una aquesta versió i… 🤤 està espectacular! 

🐟 INGREDIENTS 

(Per a dues persones)

  • 250gr de salmó
  • 1 alvocat gran
  • 1 ceba de figueres mitjana 
  • 1 ramat de coriandre 
  • 1 llimona
  • 1 llima 
  • 1 pebrot xili sec 

🍴PAS A PAS

  1. Tallem el salmó a daus d’entre 0,5 i 1 centímetres, i el posem en un bol.
  2. Hi afegim la ceba tallada a la brunoise (dauets petitets), mig xili picant sec, bastant coriandre, i el suc d’una llimona i d’una llima.
  3. Deixem marinar durant vint minuts a la nevera. Passada l’estona, tallem l’alvocat a daus i ho barregem tot.

*Nosaltres retirem el suc de llimona que ha sobrat, abans d’afegir-hi l’alvocat. 

*Normalment es fa amb un pebrot xili fresc, però nosaltres l’hem fet amb un sec. 

🦑