bacallà arrebossat

BACALLÀ ARREBOSSAT AMB PANKO

Hola, família!

Avui us portem una recepta d’aperitiu, apte per grans i petits! 🤩  Bacallà arrebossat amb panko! És un plat ideal per posar al mig de la taula, triomfa sempre! 

A tenir en compte: nosaltres l’hem calculat per quatre persones, i només utilitzem mig llom de bacallà. Podeu demanar a La Peixatera que us talli el llom per la meitat i els envasi per separat, així ja ho 

teniu preparat! Si sou més de cinc o sis, un llom sencer ja està bé!  

Recepta 

(per 4 p.)

🐟 INGREDIENTS 

  • Bacallà (llom, net) 
  • Panko per arrebossar
  • 1-2 ous 
  • Per fer la salsa tàrtara: (link a la recepta)
  • Per fer la salsa de mel i mostassa: (link a la recepta)

🍴 PAS A PAS

  1. Passem per la paella el bacallà; el marquem a banda i banda i li retirem la pell. 
  2. Tallem el llom a daus, de la mida que preferiu vosaltres. Nosaltres els tallem d’un centímetre i mig més o menys. 
  3. En un plat de sopa, batem un ou i banyem els daus de bacallà. 
  4. Els arrebossem en un plat amb panko i pa ratllat (80%-20%), i els fregim a temperatura mitja-alta fins que estiguin daurats. 
  5. Servim amb salses al gust, nosaltres els fem o salsa tàrtara o amb mel i mostassa 🔥

A gaudir! 

🦑