TÀRTAR DE TONYINA A L’ESTIL RAFUEL
Hola, família!
Avui una pels autèntics amants de la tonyina: el tàrtar per excel·lència! Bé, això ho diem nosaltres, però acceptem debats sobre el tema.
Ingredients:
- Safata de tàrtar de tonyina vermella de La Peixatera
- Salsa Perrins
- Salsa Tabasco
- Cibulet o julivert
L’elaboració d’aquest tàrtar clàssic és ben senzilla:
- Posem la tonyina en un bol i afegim salsa Perrins sense por, és forta però no tant com sembla (aneu provant per valorar vosaltres mateixos).
- Afegim tabasco, però aquesta vegada sí que us recomanem que aneu a poc a poc. Nosaltres som molt fans del picant, però en excés pot arruinar un plat i tapar-li tot el sabor. La tonyina vermella té un gust espectacular per si sola, nosaltres us recomanem no posar-hi gaire.
- Deixem reposar mínim vint minuts i decorem amb una mica de cibulet o julivert. Llestos!
Nosaltres el recomanem d’entrant, per picar entre dos o més amb una mica de torrades.
A gaudir!
Deixeu un comentari