tartar atun

TÀRTAR DE TONYINA A L’ESTIL RAFUEL

Hola, família!

Avui una pels autèntics amants de la tonyina: el tàrtar per excel·lència!  Bé, això ho diem nosaltres, però acceptem debats sobre el tema.

Ingredients: 

  • Safata de tàrtar de tonyina vermella de La Peixatera
  • Salsa Perrins
  • Salsa Tabasco
  • Cibulet o julivert

L’elaboració d’aquest tàrtar clàssic és ben senzilla: 

  • Posem la tonyina en un bol i afegim salsa Perrins sense por, és forta però no tant com sembla (aneu provant per valorar vosaltres mateixos). 
  • Afegim tabasco, però aquesta vegada sí que us recomanem que aneu a poc a poc. Nosaltres som molt fans del picant, però en excés pot arruinar un plat i tapar-li tot el sabor. La tonyina vermella té un gust espectacular per si sola, nosaltres us recomanem no posar-hi gaire. 
  • Deixem reposar mínim vint minuts i decorem amb una mica de cibulet o julivert. Llestos! 

Nosaltres el recomanem d’entrant, per picar entre dos o més amb una mica de torrades. 

A gaudir!