BACALLÀ ARREBOSSAT AMB PANKO
Hola, família!
Avui us portem una recepta d’aperitiu, apte per grans i petits! 🤩 Bacallà arrebossat amb panko! És un plat ideal per posar al mig de la taula, triomfa sempre!
A tenir en compte: nosaltres l’hem calculat per quatre persones, i només utilitzem mig llom de bacallà. Podeu demanar a La Peixatera que us talli el llom per la meitat i els envasi per separat, així ja ho
teniu preparat! Si sou més de cinc o sis, un llom sencer ja està bé!
Recepta
(per 4 p.)
🐟 INGREDIENTS
- Bacallà (llom, net)
- Panko per arrebossar
- 1-2 ous
- Per fer la salsa tàrtara: (link a la recepta)
- Per fer la salsa de mel i mostassa: (link a la recepta)
🍴 PAS A PAS
- Passem per la paella el bacallà; el marquem a banda i banda i li retirem la pell.
- Tallem el llom a daus, de la mida que preferiu vosaltres. Nosaltres els tallem d’un centímetre i mig més o menys.
- En un plat de sopa, batem un ou i banyem els daus de bacallà.
- Els arrebossem en un plat amb panko i pa ratllat (80%-20%), i els fregim a temperatura mitja-alta fins que estiguin daurats.
- Servim amb salses al gust, nosaltres els fem o salsa tàrtara o amb mel i mostassa 🔥
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari