sushi carabasso

SUSHI DE CARABASSÓ

Hola, família!

Avui us portem un plat brutal; rotllets de carbassó amb formatge i salmó!

Fa un temps en un restaurant vam provar uns rotllets de carbassó amb formatge que ens van encantar, i l’altre dia al compte d’Instgram @vadesabores vam veure uns rotllets iguals però fets amb cogombre. A casa preferim el carbassó, així que hem fet un poti poti de receptes i voilà!

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 p.)

– 1 safata de sashimi de salmó de La Peixatera.

– 2 carbassons

– Formatge feta

– Formatge de cabra

– Oli, sal, pebre, orenga

– Salsa a escollir!

🍴PAS A PAS

  1. Amb un pelador, tallem el carabassó a tires. Per anar provant, els hem fet diversos dies de diferents maneres i es poden fer tan bullits, com a la paella amb una mica d’oli. Els de la fotografia són fets a la paella!
  2. Quan el carabassó estigui fet (de la forma que preferiu) el posem entre paper de cuina perquè s’assequi bé. Els posem un al costat de l’altre, trepitjant-se entre ells. 
  3. Triturem amb una forquilla una mica de formatge de cabra amb mig formatge feta, oli, sal, pebre i orenga.
  4. Tallem el sashimi a rectangles, i muntem els rotllets
  5. Nosaltres els hem provat amb soja, amb maionesa de pesto, i avui amb pesto sol!

Que aprofiti!

🦑