SUSHI DE CARABASSÓ
Hola, família!
Avui us portem un plat brutal; rotllets de carbassó amb formatge i salmó!
Fa un temps en un restaurant vam provar uns rotllets de carbassó amb formatge que ens van encantar, i l’altre dia al compte d’Instgram @vadesabores vam veure uns rotllets iguals però fets amb cogombre. A casa preferim el carbassó, així que hem fet un poti poti de receptes i voilà!
🐟 INGREDIENTS
(per a 2 p.)
– 1 safata de sashimi de salmó de La Peixatera.
– 2 carbassons
– Formatge feta
– Formatge de cabra
– Oli, sal, pebre, orenga
– Salsa a escollir!
🍴PAS A PAS
- Amb un pelador, tallem el carabassó a tires. Per anar provant, els hem fet diversos dies de diferents maneres i es poden fer tan bullits, com a la paella amb una mica d’oli. Els de la fotografia són fets a la paella!
- Quan el carabassó estigui fet (de la forma que preferiu) el posem entre paper de cuina perquè s’assequi bé. Els posem un al costat de l’altre, trepitjant-se entre ells.
- Triturem amb una forquilla una mica de formatge de cabra amb mig formatge feta, oli, sal, pebre i orenga.
- Tallem el sashimi a rectangles, i muntem els rotllets
- Nosaltres els hem provat amb soja, amb maionesa de pesto, i avui amb pesto sol!
Que aprofiti!
🦑
Deixeu un comentari