CARABASSONS AMB LLUÇ I GAMBES
Avui us portem una versió amb peix i carabassó de les mítiques albergínies al forn! Carbassó ple de lluç amb verdures i gambes 🤩 Està boníssim!
🐟 INGREDIENTS
(per a 2 persones)
- 2/3 supremes de lluç
- 2 carbassons
- 10 cues de gamba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba
- 2 dents d’all
- Oli, sal, pebre, alfàbrega
🍴PAS A PAS
- Tallem els carbassons pel mig i els buidem amb una cullera. Els posem al forn uns 20’ a 180º.
- Fregim amb una mica d’oli la ceba, el pebrot vermell, el carbassó a la paella, tot tallat a dauets petits
- Quan estigui feta la verdura, afegim el lluç fet a trossets petits.
- Emplenem els carbassons amb les verdures i el lluç i fem les gambes a la paella.
- Les servim a sobre, emplatem i llestos!
Que aprofiti!
🦑
Deixeu un comentari