CARABASSONS AMB LLUÇ I GAMBES

Avui us portem una versió amb peix i carabassó de les mítiques albergínies al forn! Carbassó ple de lluç amb verdures i gambes 🤩 Està boníssim!

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 persones)

  • 2/3 supremes de lluç
  • 2 carbassons
  • 10 cues de gamba 
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 2 dents d’all
  • Oli, sal, pebre, alfàbrega

🍴PAS A PAS

  1. Tallem els carbassons pel mig i els buidem amb una cullera. Els posem al forn uns 20’ a 180º. 
  2. Fregim amb una mica d’oli  la ceba, el pebrot vermell, el carbassó a la paella, tot tallat a dauets petits
  3. Quan estigui feta la verdura, afegim el lluç fet a trossets petits.
  4. Emplenem els carbassons amb les verdures i el lluç i fem les gambes a la paella. 
  5. Les servim a sobre, emplatem i llestos! 

Que aprofiti!

🦑