CEVICHE DE SALMÓ I ALVOCAT
Bona nit!!
Avui us portem una de les nostres receptes preferides: ceviche de salmó i alvocat! A casa som molt fans d’aquest plat típic peruà, i l’altre dia ens vam topar amb una aquesta versió i… 🤤 està espectacular!
🐟 INGREDIENTS
(Per a dues persones)
- 250gr de salmó
- 1 alvocat gran
- 1 ceba de figueres mitjana
- 1 ramat de coriandre
- 1 llimona
- 1 llima
- 1 pebrot xili sec
🍴PAS A PAS
- Tallem el salmó a daus d’entre 0,5 i 1 centímetres, i el posem en un bol.
- Hi afegim la ceba tallada a la brunoise (dauets petitets), mig xili picant sec, bastant coriandre, i el suc d’una llimona i d’una llima.
- Deixem marinar durant vint minuts a la nevera. Passada l’estona, tallem l’alvocat a daus i ho barregem tot.
*Nosaltres retirem el suc de llimona que ha sobrat, abans d’afegir-hi l’alvocat.
*Normalment es fa amb un pebrot xili fresc, però nosaltres l’hem fet amb un sec.
🦑
Deixeu un comentari