Existeix una recepta més fàcil que la de calamar en ceba? No. És d’aquelles receptes agraïdes que tot i que siguem uns negats a la cuina, és molt probable que ens quedi bé. Important, agafeu calamarsets de platja. Si ho proveu amb calamar congelat de la patagonia el resultat no serà ben bé el mateix.
Ingredients per a 2 persones (cost aproximat 12€ per cap)
500 grams de calamarsets de platja
1 ceba gran
2 dent d’all
1 copeta de vi blanc
sal, oli
Elaboració
1.Tallem la ceba i l’all en juliana. Posem la ceba al foc amb un parell de cullerades soperes d’oli i la deixem confitar. Quan estigui gairebé confitada, afegim l’all i deixem durant 5 minuts.
2. En una altra paella saltegem a foc ben viu el calamar prèviament tallat a trossets.
3. Quan el calamar ja estigui fet afegim una copeta de vi blanc. Deixem reduïr i hi afegim la ceba i all confitats. Couem uns 5 minuts i servim.
2 Comentarios. Leave new
Hola, en la elaboración no dice cuándo se echan los ajos. Ni tampoco había del coñac, sin embargo habla de vino blanco.
hola Mayka, tienes razon, corregimos los errores. Muchas gracias por tu aportación!