POP AMB PARMENTIER I OU POCHÉ

Hola família!

Us compartim una recepta versionada, que a l’Instagram us va agradar moltíssim! A casa ens agrada molt el parmentier, i vam voler provar de versionar el típic (i irresistible) pop a la gallega. Per rematar-ho, li vam afegir l’ou poché. El resultat ens va agradar moltíssim! Vosaltres com us agrada més el pop? Teniu alguna forma especial de preparar-lo?

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 persones aprox)

– 2 potes de pop. Nosaltres les vam demanar a La Peixatera ja cuites!

– 5-6 patates mitjanes/grans

– 1 got de llet (aprox, depèn de la textura que vulgueu pel parmentier). Podeu utilitzar llet vegetal.

– 2 ous

– Mantega

– Oli de pebre*

– Pebre vermell dolç i pebre vermell picant (al gust)

– Sal i pebre

– Julivert

*Si no en teniu, el podeu fer a l’instant com nosaltres. Poseu oli en un got i afegiu-hi una cullerada de cada pebre. A nosaltres ens agrada molt el picant i vam afegir-hi bitxo!

🍴PAS A PAS

– Posem a bullir les patates amb aigua i sal. Quan estiguin fetes, les trinxem amb una forquilla i la mantega i una mica de nou moscada (vigileu que té molt gust!).

– Afegim llet al gust a la crema de patata, fins que ens quedi la textura desitjada. A nosaltres ens agrada bastant cremosa!

– Posem els ous en una olla a bullir, quan arribi el punt d’ebullició, deixar-los quatre minuts.El podeu fer igual que un ou dur, sense obrir, però si el voleu obert com a la fotografia, nosaltres ho fem amb paper film.

– Passem el pop per la paella, marquem a banda i banda, i emplatem tot junt. Afegim l’oli de pebre i a gaudir!

Que aprofiti!

🦑