Una recepta que vam descobrir en la nostra darrera visita al delta. Molt i molt fàcil. L’hem provat de fer a casa i la veritat que a partir d’ara farem sempre així els llagostins. Us sorprendrà el resultat final.
Ingredients per a 4 persones (cost aproximat 9€ per cap)
1 kg de llagostins mitjans
10 avellanes torrades
Cava
1 dent d’all
1 culleradeta de farina
1 fulla de llorer
1 cullerada oli
1 cullerada salsa teriyaki
sal
Elaboració
1. Fem una picada amb la dent d’all, l’oli i la salsa teriyaki. Hi afegim cava i la farina, fins que ens quedi una textura més aviat líquida. Dipositem en una olla i la duem al foc.
2. Afegim els llagostins i una fulla de llorer.
3. Hi afegim cava fins a cobrir els llagostins dos dits per sobre.
4. Deixem reduïr fins que veiem que la salsa te la espesura per sucar-hi pa. Retirem i servim.