Ingredients per a 4 persones (cost aproximat 12€ per cap)
Ingredients:
500 grams de llom de tonyina, 2 culleradetes d’oli de sèsam, 2 cullerades de llavors de sèsam, 2 làmines d’alga nori, 2 cullerades d’oli vegetal.
Elaboració:
Tallem la tonyina a daus. Posem l’oli de sèsam en una font i les llavors en un altre bol. Arrebossem els daus de tonyina en l’oli i després en les llavors de sèsam.
Extenem les tires d’alga nori. Enrollem cada dau de tonyina en una tira i retallem la part que en sobri. Humitegem la part d’alga nori per a que s’enganxin els extrems.
Escalfem l’oli en una paella a foc viu i hi afegim els daus, sempre per la cara on la tonyina és descoberta. Els fregim durant 2 minuts a cada banda. Les llavors han de quedar torrades però sense cremar-se, i la tonyina poc feta per dins. Servir al moment.