CURRY DE GAMBES

Hooola, família! 

Avui una recepta que ens agrada moltíssim! Curry de gambes! Quants fanàtics del curry tenim per aquí? 

Aviso a navegantes: no porta llet de coco! 

🐟 INGREDIENTS

(per a 2 persones)

  • 100-120gr de cuetes de gamba 
  • 120 gr d’arròs
  • 2-3 dents d’all
  • 10gr de jingebre
  • 4 chilis verds, o un pebrot verd (segons si us agrada picant, o no!)
  • 1 ceba vermella gran 
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat 
  • 1/2 culleradeta de cúrcuma
  • 1/2 culleradeta de coriandre en pols
  • 1/2 culleradeta de chili en pols (opcional)
  • 1 culleradeta de comí (al gust) 
  • Coriandre fresc
  • Sal i pebre

🍴PAS A PAS

  1. Comencem sofregint a foc lent la ceba.
  2. Piquem els alls, el jingebre i els chilis verds amb un processador i ho afegim a la paella amb la ceba. 
  3. Posem el tomàquet, la sal i el pebre, especies i ho cuinem tot junt durant uns minuts.
  4. Afegim les gambes, baixem el foc i tapem la paella durant uns 8 minuts. (Barregeu de tant en tant!) 
  5. Emplatem amb una mica de coriandre fresc, arròs  i pà. 

A gaudir! 

🦑