CURRY DE GAMBES
Hooola, família!
Avui una recepta que ens agrada moltíssim! Curry de gambes! Quants fanàtics del curry tenim per aquí?
Aviso a navegantes: no porta llet de coco!
🐟 INGREDIENTS
(per a 2 persones)
- 100-120gr de cuetes de gamba
- 120 gr d’arròs
- 2-3 dents d’all
- 10gr de jingebre
- 4 chilis verds, o un pebrot verd (segons si us agrada picant, o no!)
- 1 ceba vermella gran
- 1 cullerada de tomàquet concentrat
- 1/2 culleradeta de cúrcuma
- 1/2 culleradeta de coriandre en pols
- 1/2 culleradeta de chili en pols (opcional)
- 1 culleradeta de comí (al gust)
- Coriandre fresc
- Sal i pebre
🍴PAS A PAS
- Comencem sofregint a foc lent la ceba.
- Piquem els alls, el jingebre i els chilis verds amb un processador i ho afegim a la paella amb la ceba.
- Posem el tomàquet, la sal i el pebre, especies i ho cuinem tot junt durant uns minuts.
- Afegim les gambes, baixem el foc i tapem la paella durant uns 8 minuts. (Barregeu de tant en tant!)
- Emplatem amb una mica de coriandre fresc, arròs i pà.
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari