CORBALL AMB COUS COUS NEGRE
Hola, família!
Avui us portem una recepta que sempre triomfa: cous cous negre amb corball!🐟
La vam trobar per internet fa molt de temps, i des d’aleshores la fem moltíssim!! Està increíble! Si algú sap de qui és la recepta original que ens ho deixi als comentaris, perquè fa molt que la fem i ja no recordem a quin blog la vam llegir per primera vegada! És una recepta superfàcil, i que sorprèn moltíssim a tothom!
🐟 INGREDIENTS
(per a 4 persones aproximadament)
- 1 corball (nosaltres li vam demanar a La Peixatera que ens portés els dos lloms nets😜)
- 1 pastanaga
- 2/3 dents d’all
- 1 ceba
- Cous cous (per 4 persones uns 150-200 g, calculem… però sempre ho fem a ull)
- Caldo de peix o fumet (la mateixa quantitat que cous cous)
- 2 bossetes de tinta de calamar o sípia.
- Mantega
- Julivert
🍴PAS A PAS
Per fer el cous cous:
- Piquem la ceba, la pastanaga i els alls. La posem a fregir a foc lent en una cassola.
- A part, escalfem el caldo i li afegim la tinta. Mantenim calent.
- Quan estigui feta la pastanaga, la ceba i l’all, afegim el cous cous i remenem bé.
- Afegim el caldo a la cassola, apaguem el foc, i deixem reposar uns 20 minuts.
Per fer el corball:
- Escalfem una paella, i els fem a banda i banda.
- Afegim la mantega al cous cous, emplatem una mica i llestos!
A gaudir!
🦑
Deixeu un comentari