BRANDADA DE BACALLÀ

Hola, família! 

Reeeeecepta! Brandada de bacallà! A casa la preparem com a plat principal, o com un aparitiu! Si us agrada el bacallà, us la recomanem moltíssim! Us deixem la recepta:

🐟 INGREDIENTS

(per a 3-4 persones)

  • 500/600gr de bacallà (sense salar) 
  • 1 patata gran
  • 100 ml de llet 
  • Oli
  • Sal i pebre
  • Juliert
  • Alls
  • Formatge rallat

🍴PAS A PAS

  1. Bullim la patata (amb pell!) fins que estigui feta.
  2. En una altra cassola, posem aigua i el bacallà amb la pell cap amunt. Engegem el foc i quan arribi a punt d’ebullició, ho deixem uns 6-8 minuts i deixem reposar dins la cassola uns minuts més. 
  3. Sofregim els alls fins que estiguin daurats. 
  4. Netegem el bacallà, i el triturem amb els alls i la patata tallada a daus. 
  5. Afegim la llet (calenta) a poc a poc fins a crear una massa cremosa i homogènea. 
  6. Arribats a aquest punt, podeu emplatar com vulgueu: amb una mica d’all i julivert, gratinat amb formatge al forn, amb torrades gratinades com a la fotografia… El que us vingui més de gust! 

A gaudir! 

🦑