CORBALL AMB COUS COUS NEGRE

Hola, família!

Avui us portem una recepta que sempre triomfa: cous cous negre amb corball!🐟

La vam trobar per internet fa molt de temps, i des d’aleshores la fem moltíssim!! Està increíble! Si algú sap de qui és la recepta original que ens ho deixi als comentaris, perquè fa molt que la fem i ja no recordem a quin blog la vam llegir per primera vegada!  És una recepta superfàcil, i que sorprèn moltíssim a tothom! 

🐟 INGREDIENTS

(per a 4 persones aproximadament)

  • 1 corball (nosaltres li vam demanar a La Peixatera que ens portés els dos lloms nets😜)
  • 1 pastanaga
  • 2/3 dents d’all
  • 1 ceba
  • Cous cous (per 4 persones uns 150-200 g, calculem… però sempre ho fem a ull)
  • Caldo de peix o fumet (la mateixa quantitat que cous cous)
  • 2 bossetes de tinta de calamar o sípia.
  • Mantega
  • Julivert

🍴PAS A PAS

Per fer el cous cous:

  1. Piquem la ceba, la pastanaga i els alls. La posem a fregir a foc lent en una cassola.
  2. A part, escalfem el caldo i li afegim la tinta. Mantenim calent.
  3. Quan estigui feta la pastanaga, la ceba i l’all, afegim el cous cous i remenem bé.
  4. Afegim el caldo a la cassola, apaguem el foc, i deixem reposar uns 20 minuts.

Per fer el corball:

  1. Escalfem una paella, i els fem a banda i banda.
  2.  Afegim la mantega al cous cous, emplatem una mica i llestos!

A gaudir!

🦑