BRANDADA DE BACALLÀ
Hola, família!
Reeeeecepta! Brandada de bacallà! A casa la preparem com a plat principal, o com un aparitiu! Si us agrada el bacallà, us la recomanem moltíssim! Us deixem la recepta:
🐟 INGREDIENTS
(per a 3-4 persones)
- 500/600gr de bacallà (sense salar)
- 1 patata gran
- 100 ml de llet
- Oli
- Sal i pebre
- Juliert
- Alls
- Formatge rallat
🍴PAS A PAS
- Bullim la patata (amb pell!) fins que estigui feta.
- En una altra cassola, posem aigua i el bacallà amb la pell cap amunt. Engegem el foc i quan arribi a punt d’ebullició, ho deixem uns 6-8 minuts i deixem reposar dins la cassola uns minuts més.
- Sofregim els alls fins que estiguin daurats.
- Netegem el bacallà, i el triturem amb els alls i la patata tallada a daus.
- Afegim la llet (calenta) a poc a poc fins a crear una massa cremosa i homogènea.
- Arribats a aquest punt, podeu emplatar com vulgueu: amb una mica d’all i julivert, gratinat amb formatge al forn, amb torrades gratinades com a la fotografia… El que us vingui més de gust!
A gaudir!
🦑
Voleu dir dessalat? No bacallà fresc, oi?